3-kamer appartement

v.a. € 460.000 v.o.n. In voorbereiding

Omschrijving

Wat fijn dat je even een kijkje komt nemen! Stap binnen in de entree waar je je pakketjes kunt laten bezorgen en afhalen. Via de lift kom je binnen in het 3-kamer appartement. Nieuwsgierig hoe dat eruitziet? Sam geeft je graag een rondleiding. 

In voorbereiding

3-kamer appartement

v.a.
€ 460.000
ca. 69 - 86 m2
3 kamers
Vloerverwarming geheel
Parkeerplaats
Balkon
stadsleven
image alt

Bij Sam & Sophie kan je jezelf zijn

Twee uitgesproken vrienden die het oude verbinden met het nieuwe. Met uitzicht op de kern van Nederland én die van Amersfoort. Voorheen de Onze Lieve Vrouwetoren. Vanaf nu de Lange Jan. Want jij woont op een plek waar iedere keientrekker trots op is. Rust is niet wat je zoekt. Het stadse-leven is wat je roept. Aan de Stadsring ben jij omsingeld door historie. Met de grote steden om de hoek. En de natuur binnen handbereik. Met bruisende brouwerijen, swingende stadsmuren en het culturele centrum aan je voeten. Eén ding is zeker; je vervelen is geen optie.

image alt

De digitale conciërge van Sam & Sophie

Wij, Sam en Sophie, vullen elkaar perfect aan. Naast dat we álles in de gaten houden, hebben we ook een digitale conciërge die jou helpt met je online bestellingen, pakketjes en retouren. Niet alleen in Nederland hoor, maar wereldwijd. En precies zoals jij ze geleverd wil hebben, aan huis of in een pakketkluis. Terwijl ik, Sam, én Sophie waken over Amersfoort, worden je overhemden gestreken. Want ook dat kun je laten doen. Fijn he? De digitale conciërge neemt jou werk uit handen, zodat jij meer tijd hebt voor leuke dingen. Want die zijn er genoeg in Amersfoort, vraag maar aan Sophie.


Meer informatie