Planning Sam

In woontoren Sam, het nieuwbouwplan in Amersfoort, komen in totaal circa 100 woningen/appartementen. De woningen worden tegelijk verkocht in 1 fase. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de start verkoop en nieuwbouwplanning van Sam.

Verkoop Sam in voorbereiding

Op dit moment zijn we bezig met de voorbereidingen voor de verkoop van Sam. Naar verwachting start de verkoop in het eerste kwartaal van 2024. Zodra de start verkoopdatum definitief is, informeren we je hierover op de pagina Nieuws én via de nieuwsbrief van Sam & Sophie.

Vanaf het moment dat de woningtypen online staan, kun je je aanmelden als belangstellende voor het woningtype (of meerdere) van je voorkeur. Doe dat snel. De inschrijfduur telt namelijk mee bij de toewijzing van de woningen, wanneer er meerdere kandidaten zijn voor hetzelfde bouwnummer.

Steeds meer informatie

Vanaf het moment dat de woningtypen online staan, volgt steeds meer informatie over de woningen op deze website.

Vanaf dat moment, kun je je aanmelden als belangstellende voor het woningtype of bouwnummer (meerdere keuzes mogelijk) van je voorkeur. Doe dat snel. De inschrijfduur telt namelijk mee bij de toewijzing van de woningen, wanneer er meerdere kandidaten zijn voor hetzelfde bouwnummer.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkeling en fases van Sam & Sophie, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Laat hiervoor onderaan de pagina je e-mailadres achter. Kun je niet wachten om Sam te ontdekken? Schrijf je in en ontvang alle nieuwe updates in je mailbox.

Wat kun je verwachten?

  • Binnenkort plaatsen we de bouwnummers met specificaties en prijzen op de website. Vanaf dan kun je je favoriete bouwnummers toevoegen aan je wensenlijst in je Mijn Eigen Huis-account.
  • Op het moment dat de verkoop start, komen alle verkoopstukken online bij de bouwnummers, zoals de verkooptekeningen, optielijst, technische omschrijving, de concept contracten, et cetera.
  • Zodra de verkoop start, kunnen we een indicatie geven voor de verwachte start bouw en oplevering van de woningen.
  • Zodra de inschrijving is gesloten, vindt de toewijzing van de woningen plaats. Hoe dat toewijzingsproces verloopt, lees je op de pagina Toewijzing.

Prognose start bouw en oplevering

Zodra 70% van de woningen is verkocht, de locatie bouwrijp is gemaakt en er een onherroepelijke omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) is afgegeven, kan de bouw starten. Vanaf dat moment kunnen we ook een voorzichtige prognose geven wanneer de woningen worden opgeleverd. 

  Naar het woningaanbod
  Ik heb een vraag