Sam ontwaakt!

31 augustus '23

Bij Sam & Sophie kun je jezelf zijn. Dit is een plek waar vanuit je kunt gaan en staan. Waar je maar wilt. Dit is het Amersfoortse leven, zoals het bedoeld is. Zie jij jezelf hier al wonen? De woningtypen van woontoren Sam staan nu online! Bekijk snel de belangrijkste kenmerken én prijsindicaties en meld je aan. Misschien staat jouw droomappartement er wel tussen!

image alt

Ontdek het woningaanbod

Op deze bijzondere plek, sta jij straks met een koffietje op je balkon terwijl je uitkijkt op de Lange Jan. Wat een heerlijk gevoel! Op de pagina woningen kun je de kenmerken van de woningtypen alvast bekijken. Woontoren Sam bestaat uit 65 koopappartementen, in verschillende typen namelijk:

1-kamer appartement - 3 stuks 
2-kamer appartement - 13 stuks
2-kamer hoekappartement - 8 stuks
3-kamer appartement - 14 stuks
3-kamer hoekappartement -17 stuks
3-kamer Panorama appartement - 7 stuks
Penthouse - 3 stuks

Naar het woningaanbod

Het aftellen kan beginnen…

We maken ons op voor de verkoop van de eerste appartementen, spannend! Sams appartementen gaan naar verwachting in het eerste kwartaal van 2024 in verkoop. Ik wacht netjes mijn beurt af. Pas wanneer Sam helemaal staat en het oude SNS-kantoor plaats heeft gemaakt, dan kom ik. 

Wil je ook wonen op z'n Amersfoorts?

Rust is niet wat je zoekt. Het stadse-leven is wat je roept. Aan de Stadsring ben jij omsingeld door historie. Met de grote steden om de hoek. En de natuur binnen handbereik. Met bruisende brouwerijen, swingende stadsmuren en het culturele centrum aan je voeten. Eén ding is zeker; je vervelen is geen optie.

Zie jij jezelf hier al wonen? Ga dan naar het betreffende woningtype op de pagina woningen, klik op de button 'aanmelden voor deze fase' en laat je NAW-gegevens achter. Je ontvangt dan een update zodra er meer informatie bekend is, zoals de bouwnummerspecificaties én hoort wanneer de verkoop exact start.

  Naar het woningaanbod
  Toewijzingsprodecure bekijken