Sam en Sophie vertellen je meer

30 november '22

Sam telt straks diverse studio's en appartementen met 2, 3 of 4 kamers en met een woonoppervlakte van circa 42 - 137 m2. Met de binnenstad aan mijn voeten ben ik dan ook vaak te vinden op de terrassen van Amersfoort. Toch vind ik het wel fijn dat bijna alle appartement straks een buitenruimte hebben. Er is voor ieder wat wils van een balkon of loggia vanaf circa 5m2 tot aan een groot dakterras van maar liefst 93 m2. En wat dacht je van het uitzicht wat je straks hebt? Hier wil je wonen!

image alt

Sam en Sophie zijn klaar voor de toekomst

Hey, Sophie wist je dat alle nieuwbouwappartementen aan de Utrechtseweg straks vloerverwarming hebben en minimaal een A+ energielabel krijgen? De appartementen worden namelijk gasloos gebouwd en worden aangesloten op het warmtenet.

Misschien is dit wel het belangrijkste voordeel van een nieuwbouwwoning: je bent voorbereid op de toekomst. Alle duurzame installaties en de meest nieuwe technieken zijn al bij de koopsom van een nieuwbouwwoning inbegrepen. Op het eerste gezicht kan een nieuwbouwwoning daarom hoger zijn geprijsd dan een bestaande woning, maar met een nieuwbouwwoning bespaar je je de kosten (en moeite!) van de hele duurzaamheidstransitie. Je komt hierdoor niet achteraf voor verrassingen te staan. Je kiest dus voor gezond, veilig en comfortabel wonen – en dat is op de lange termijn een heel slimme investering!