Sam en Sophie nemen je mee

31 oktober '22

Je vindt ons in het hart van Amersfoort, wakend over de stad en met (uit)zicht op wat het te bieden heeft. Ik kan je verklappen: hier is het nooit saai en heb je alle voorzieningen spreekwoordelijk voor de deur. Van bruisende brouwerijen tot culturele parels. We geven je graag een paar tips!

image alt

Bier en cultuur

Amersfoort is een echte bierstad door de vele brouwerijen. Zo drink ik graag een biertje bij Stadsbrouwerij De Drie Ringen. Sophie is vaak te vinden bij Stadscafe Amersfoort, want daar heb je een fantastisch uitzicht op de ‘Lange Jan’. Maar wist je dat je elke vrijdagmiddag van 12.30 – 15.00 uur een torenbeklimming kunt combineren met een bierproeverij met rondleiding bij Stadsbrouwerij De Drie Ringen? Perfect voor echte bier- en cultuurliefhebbers.

Meer informatie

(Ont)spanning

Ben je opzoek naar iets meer spanning net als Sophie? Kies dan eens voor een avondbeklimming of nachtwandeling met een Amersfoortse gids. Of drink een cocktail bij de Westwing Cocktailbar. Deze Speak Easy Bar zit verborgen achter een geheime deur en is alleen te betreden met een toegangscode.

image alt

Maar er is meer

Heeft Sam je trouwens al verteld dat op 4 & 5 november de grote hal van de Bibliotheek het Eemhuis wordt omgetoverd tot de grootste pub van Amersfoort voor de Pubquizstrijd033? Iedereen is welkom! Ga jij de strijd aan tijdens deze legendarische pubquiz? Ik doe zelf niet mee, want je vindt mij namelijk in de Fluor voor De Danshal. Oh en voordat ik het vergeet staan de RGB Silent disco en de Italiaanse Wijnproeverij bij Zuster Margaux al in je agenda? Daar wil je echt bij zijn! Of misschien vind je de KunstKijkRoute die Sam op 20 november gaat lopen interessant.

Bekijk alle events