Sam en Sophie leiden je rond

31 mei '23

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan nieuwbouwplan Sam. Zo hebben we de plattegronden van de 6 verschillende woningtypes laten uitwerken en die delen we natuurlijk graag met je. Ben je nieuwsgierig geworden? Sam geeft je graag een rondleiding!

Een rondje met Sam

Hi, ik ben Sam! Ik neem je graag mee met de lift omhoog naar de 4e tot 12e verdieping. Via de voordeur kom je in de hal terecht waar je de meterkast en het toilet vindt. De badkamer is bij de meeste appartementen via de gang te bereiken of anders via de slaapkamer. Je vindt hier een wastafel douche en bij enkele woningtypes een 2e toilet. 

Je wilt vast ook graag de woon-/slaapruimte zien? Kom maar mee. In de woonkamer vind je een open keuken met alle apparaten die je nodig hebt. Tip van Sam: plaats een bankje, eettafel of barkrukken bij het spoeleiland, zo kan je koken en borrelen tegelijk. 

Kom je even mee naar buiten? Het balkon of het terras is het hele jaar door te gebruiken door de glazen schuifpanelen. Zo zit je lekker uit de wind en het is ook nog eens geluidswerend. Maar het meest bijzondere aan deze plek is toch wel het fenomenale uitzicht over Amersfoort!

Had ik je trouwens al verteld dat er een techniekruimte is waar je de wasmachine en droger kunt plaatsen? Handig! Onder het gebouw vind je een gemeenschappelijke stalling voor je fiets en sommige appartementen hebben een eigen parkeerplaats. 

Studio

studio

2-kamer appartement

2-kamer appartenment

2-kamer hoekappartementen

2-kamer hoekappartement
2-kamer hoekappartement

3-kamer appartement

3-kamer appartement

3-kamer hoekappartement

3-kamer hoekappartement

Panorama appartement

Panorama appartement

Penthouse

Penthouse