Hoe werken prijsindicaties?

31 augustus '23

Momenteel wordt er gewerkt aan de definitieve uitwerking van de woningen. Tot alle details helemaal definitief zijn, staan er indicatieprijzen online. Dit geeft aan wat wij nu ongeveer verwachten wat de woningen gaan kosten. Zo kun jij je alvast oriënteren.

Waarom zijn de prijzen niet meteen bekend?

We willen graag dat je zo snel mogelijk weet dat er een nieuwbouwproject aan komt. Zo is er voldoende tijd om je goed te oriënteren voordat de verkoop start.

Op het moment dat het project wordt aangekondigd is het schetsontwerp klaar. Achter de schermen gebeurt er daarna nog van alles. Het schetsontwerp wordt verder uitgewerkt tot een definitief ontwerp waarin de precieze details worden vastgelegd en er worden afspraken gemaakt met onder andere de aannemer.

Hoewel we vooraf een zo goed mogelijke inschatting maken, kan het zijn dat bijvoorbeeld de waarde van de woning gedurende de tijd verandert of dat er een andere aanleiding is om de prijzen aan te passen. Enkele weken voordat de verkoop start en alle details zijn uitgewerkt, wordt de verkoopprijs per bouwnummer definitief vastgesteld.

  Naar het woningaanbod
  Meer nieuws lezen