Dit is de digitale conciërge van Sam en Sophie

31 december '22

Is je oog gevallen op de bruisende toren van Sophie of juist op die van mij? Wij, Sam en Sophie, vullen elkaar perfect aan. Naast dat we álles in de gaten houden, hebben we ook een digitale conciërge die jou helpt met je online bestellingen, pakketjes en retouren. Niet alleen in Nederland hoor, maar wereldwijd. En precies zoals jij ze geleverd wil hebben, aan huis of in een pakketkluis. Terwijl ik, Sam, én Sophie waken over Amersfoort, worden je overhemden gestreken. Want ook dat kun je laten doen. Fijn he? De digitale conciërge neemt jou werk uit handen, zodat jij meer tijd hebt voor leuke dingen. Want die zijn er genoeg in Amersfoort, vraag maar aan Sophie.

image alt

Wat een uitkomst!

Sophie is een jonge meid en houdt van rumoer. Winkelen doet ze maar wat graag en ze weet de leukste conceptstores, koffietentjes en modewinkels in een handomdraai te vinden. Voor Sophie is de digitale conciërge echt een uitkomst, toch Sophie? Ze vindt het namelijk niets om pakketjes op te halen of te retourneren. Alles kan fijn vanuit huis. Ik, Sam, hou vooral van culturele uitstapjes en geniet enorm van kunst. Morgen ga ik naar een klassiek concert en mijn overhemd wordt as we speak nog even netjes gestreken door de digitale conciërge. Ideaal!

Benieuwd hoe het werkt?

Wil je net als ik of Sophie nooit meer de deur uit hoeven voor het ontvangen of retourneren van een pakketje? Of het laten doen van je strijk. Dat klinkt toch als muziek in de oren! Via de app regel je precies wanneer het pakketje bezorgd of opgehaald kan worden. Zo flexibel is onze digitale conciërge wel. En natuurlijk direct bij ons aan de deur. Vervolgens gebruik je een pincode om de pakketkluis te openen op het tijdstip dat jij fijn vindt. En voilà.